Ki a Terrán Tetőspecialista?

Szakértelem – Tapasztalat – Elhivatottság
Színvonal – Tradíció – Érték

Felelős gyártóként kiemelten fontos számunkra, hogy végig kövessük termékeink útját a gyártósortól egészen a beépítésig, hiszen számunkra a sikert a vásárlók igényeinek való megfelelés jelenti. Egy magyar tulajdonban lévő brandként különösen nagy hangsúlyt fektetünk a folyamatos, fenntartható fejlődésre. Célunk, hogy folyamatosan képzett, elhivatott szakemberek dolgozzanak a termékeinkkel, akik naprakészek és a szakmájuk csúcsát képviselik.

Az életre szóló garanciával újabb lépést tettünk a családok otthonainak hosszú távú védelme érdekében. Garantáljuk, hogy időtálló, a funkcióját maximálisan betöltő tetőrendszert vásárolhatnak tőlünk. Ehhez szeretnénk segítséget nyújtani a Terrán Tetőspecialista programunkkal. Az Életre Szóló Garancia érvényesítéséhez szükséges, hogy a kivitelezést Terrán Tetőspecialista végezze, mivel így tudjuk garantálni, hogy a megépített tető megfelel a Terrán által elvárt magas minőségi normáknak.

A Terrán Tetőspecialista olyan magasan képzett, a szakmája iránt elkötelezett mesterember, akinek a szakmai felkészültsége, gondolkodása teljes mértékben összeegyeztethető a Terrán Tetőcserép Gyártó Kft. által képviselt minőség központú irányelvekkel. Ebből kifolyólag jött létre a Terrán és a kivitelezők között az a szoros együttműködés, amelynek gyümölcsét maradéktalanul a vásárlók arathatják le.

A két professzionális magyarországi képzőközpontunkban képzett szakmeberek munkája nagyban hozzájárul ahhoz, hogy szakmailag korrekten kivitelezett tetőrendszerek épüljenek a Terrán jóvoltából. A Terrán szakmai bizottsága által akkreditált szakemberek, azért szerződtek a Terránnal, hogy továbbra is szenvedéllyel, ám az eddiginél is magasabb színvonalon tudjanak a vásárlók igényeinek megfelelni.