Életre Szóló Garancia

Mi garantálja a Terrán tetőcserepeinek a tartósságát?

A beton, mint alapanyag garancia a tartósságra.

A beton, mint tetőcserép-alapanyag napjaink egyik leggyakrabban alkalmazott tetőfedési technikája. Mi azonban már közel 100 éve dolgozunk vele! Így tökéletesen kiismertük előnyeit, kiküszöböltük hátrányait, és garantáltan a legtöbbet hozzuk ki belőle, amellyel csak a javára válhat az Ön tetőjének is!

A betont három természetes alapanyag alkotja: Víz, Homok, Kő.

A betonnak mint alapanyagnak számos előnye, pozitív tulajdonsága van, ezért cégünk emellett tette le a voksát közel száz esztendeje:

  1. Vízzáróság
  2. Színállandóság és sima felület
  3. Környezeti hatásokkal szembeni védelem
  4. Formaállandóság és praktikus használat
  5. Súly, nagy teherbírás
  6. Természetes összetevők

Nem mehetünk el szó nélkül környezetbarát gyártástechnológánk mellett sem, hisz bólyi üzemünk energiaellátásáról már saját napelemparkunk gondosokodik. Legújabb gyárainkban pedig zárt technológiát alkalmazunk, amelynek köszönhetően a cserepek előállítása sokkal kevesebb energiát emészt fel, amely így jóval kisebb károsanyag-kibocsátással is jár. Például üzemeinkben a gyártási folyamat során keletkezett technológiai vizet a rendszerünk visszaforgatja további felhasználásra.

Vásárlóként én ebből mit tapasztalhatok?

Amennyiben Ön is elkötelezett a minőség iránt és komplett tetőrendszerben gondolkodik, akkor a Terrán tetőcserepeket most akár Életre Szóló Garanciával is megvásárolhatja. Az életre szóló garanciával újabb lépést tettünk a családok otthonainak hosszú távú védelme érdekében. A hazai beton tetőcserépgyártó cégek közül egyedüliként tudunk ilyen hosszú garanciát biztosítani termékeinkre, mely a vásárlóinknak is biztosíték arra, hogy a Terrán termékcsalád kitűnő választás. Garantáljuk, hogy időtálló, a funkcióját maximálisan betöltő tetőrendszert vásárolhatnak tőlünk. Ehhez biztosítjuk a Terrán Tetőspecialista programunkkal azokat a mesterembereket, akiknek a kivitelezői munkája lehetővé teszi, hogy a családi otthon egy életen át betöltse a neki szánt funkciókat. Az Életre Szóló Garancia érvényesítéséhez szükséges, hogy a kivitelezést Terrán Tetőspecialista végezze, mivel így tudjuk garantálni, hogy a megépített tető megfelel a Terrán által elvárt magas minőségi normáknak.

Ehhez szeretnénk segítséget nyújtani a Terrán Tetőspecialista programunkkal.